Bezoek uit Küsmőd

We zijn blij dat na lange tijd weer een groep uit Küsmőd (18 personen) een bezoek zal brengen aan Tricht, en wel van donderdag 27 juni t/m donderdag 4 juli.

Het gezelschap reist per vliegtuig; de vluchten Tirgu Mures – Dortmund v.v. zijn al geboekt. Gedurende hun verblijf hier zullen zij slapen bij gastgezinnen. Van de deelnemers aan de reis hebben we al veel enthousiaste reacties gekregen. Zij verheugen zich op de reis en zien uit naar de ontmoetingen met de mensen uit Tricht. Op 2 personen na heeft niemand ooit gevlogen. Velen van hen zijn zelfs nooit buiten Roemenië en Hongarije geweest. U begrijpt dat zij nu al flink zenuwachtig zijn.
 
Op dit moment is een kleine groep mensen druk bezig een leuk en interessant programma te bedenken. Een dagje uit, waarbij zee/strand gecombineerd wordt met een bezoek aan Amsterdam, Volendam of Zaanse Schans, zal zeker niet ontbreken. Verder veel activiteiten in en rondom Tricht, waarbij u kunt denken aan de markt in Geldermalsen, een bezoekje aan een school en/of boerenbedrijf en een boottocht op de Linge.

Naast de reiskosten, die worden betaald door de Hervormde Gemeente Tricht en middels een eigen bijdrage van het reisgezelschap, is natuurlijk geld nodig om alle activiteiten (mede) te kunnen bekostigen. Daarom wordt op woensdag 24 april aanstaande een huis-aan-huis actie in Tricht gehouden. Wij komen dan bij u aan de deur om zakken snoep en drop te verkopen.

Misschien vindt u het leuk om mee te gaan met een dagje uit, deel te nemen aan een activiteit of misschien mensen uit te nodigen voor ‘een kop koffie’ of een maaltijd, neemt u dan contact met ons op via info@kusmod-tricht.com. Om elkaar te ontmoeten, wordt ook een gezellige bijeenkomst georganiseerd. U bent hiervoor alvast van harte uitgenodigd!!
 
Houd u voor de exacte data en het volledige programma deze website en het kerkblad in de gaten!