Kledinginzameling voor Küsmöd

Na vele jaren van inzamelen, sorteren en verpakken is besloten de kledinginzameling af te bouwen.De reden is dat de tijden veranderen; inmiddels gaat het beter in Roemenië en onze inpakploeg wordt ook ouder! Daarom zal eind november 2017 een laatste kledingtransport plaatsvinden naar Küsmöd.

De laatste data waarop nog kleding ingezameld wordt zijn:
3 oktober en 7 november 2017.

Maar we stoppen natuurlijk niet met onze andere activiteiten voor Küsmöd zoals: kadotassen voor elk gezin, kadotasjes voor de schoolkinderen, les materialen en speelgoed voor de kleuter- en lagere school. Bezoeken over en weer blijven worden georganiseerd.

Ook stoppen wij niet met het inzamelen van: incontinentiemateriaal, gehoorapparaten of andere zaken die in het dorp nodig zijn.

Voor informatie en vragen, of bij twijfel, kunt u contact opnemen met Ike van Zadelhoff. Tel: 0345-651641