Programma bezoek Küsmöd

Zoals u wellicht weet, is vanaf donderdag 27 juni tot donderdag 4 juli 2013 een groep uit Küsmőd (18 personen) op bezoek in Tricht. 

De gasten zijn: dominee Lukács Ferenc en Margareta, Antalfi Kati en Berecki Ildikó, Antalfi Sanyi en Attila, Bodó Sándor en Simon Ferenc, Gellérd-Székely Zsolt en Piroska, Jakabfi Domokos en Máthé Edit, Nemes Csaba en Sári, Simon Zoltán en Ica, Szakál Timea en Veres József. 

Voor hen is een gevarieerd en interessant programma samengesteld; niet alleen diverse uitstapjes in Tricht en omgeving, maar ook een dagje naar Amsterdam en Zandvoort aan Zee.

Uitgebreide beschrijving van het programma

Om u zoveel mogelijk bij het bezoek te betrekken en nader/hernieuwd kennis te laten maken met de gasten, is het mogelijk om aan diverse activiteiten deel te nemen. U kunt zich aanmelden door het formulier in te vullen en uiterlijk vrijdag 7 juni terug te sturen aan info@kusmod-tricht.com of af te geven bij Jacqueline de Niet of bij familie Ganzeman. Het deelnamebedrag graag contant betalen bij aanmelding of uiterlijk op vrijdag 28 juni.

Inschrijfformulier deelname activiteiten

Bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan het programma, maar vindt u het wel leuk om hen uit te nodigen bij u thuis? Laat het ons weten! Wij zullen dan proberen met u een moment af te stemmen.