Jubileumreis naar Küsmőd

In het najaar van 1990 zijn we voor de 1e keer met een bus naar Roemenië geweest. Toen hadden we niet kunnen bedenken, dat we daar 25 jaar later nog steeds heen zouden gaan!

De mensen in onze zustergemeente Küsmőd (Roemenië) zijn vrienden geworden. En bij vrienden ga je graag op bezoek. Een volgend bezoek gaat weer plaatsvinden in het voorjaar van 2016 en omdat de zusterband tussen Küsmőd en Tricht dan 25 jaar bestaat, noemen we het een JUBILEUMREIS.

We gaan op pad van 21 april tot en met 30 april 2016. In Küsmőd zijn we 3 volle dagen (4 nachten) maar we bezoeken ook andere plaatsen in Roemenië en Hongarije. Wilt u meer horen of wilt u zich opgeven voor de reis, dan kunt u contact opnemen met één van de onderstaande personen. Of download het inschrijfformulier en stuur het ingevuld via info@kusmod-tricht.com naar ons toe. Voor meer informatie over deze en eerdere reizen kunt u ook terecht op de pagina Reizen – Reizen naar Roemenië.

Jacqueline de Niet * 06-53785066 * kusmod@planet.nl
Ike van Zadelhoff * 0345-651654 * ikevanzadelhoff@gmail.com